These boots are made for walking?!

These boots are made for walking?! Asa suna versul unei melodii. Tin minte, cand eram in liceu, aveam o pereche de pantofi cu toc inalt, cu care puteam sa si alerg, ceea ce se intampla frecvent. Mai ales cand trebuia sa prind autobuzul sa ajung la timp la scoala, sau dupa ore, la vreun film. Pesemne ca erau si comozi, astfel nu i-as fi incaltat, nici atat sa alerg cu ei. Si astazi am ramas la aceeasi opinie, pantofii trebuie sa fie confortabili, indiferent daca este vorba de balerini, pantofi cu toc de 12 cm, cizme sau botine. Incaltamintea completeaza si defineste o tinuta vestimentara, bineinteles, alaturi de atitudinea pe care o emani. Dar daca incaltarile nu sunt comode, atitudinea se evapora ca prin magie, iar sansele ca ziua sa fie una ratata sunt foarte mari.

Alegeti-va cu grija incaltamintea, orientati-va dupa modele care se potrivesc conformatiei picioarelor voastre, si nu plecati la cumparaturi cu premisa ca pantofii fara toc sunt singura varianta pentru avea parte de plimbari placute si relaxante.

Tips-uri pentru alegerea pantofilor: partea din fata a talpii sa fie mai inalta, tocurile mai groase ofera mai multa stabilitate, evitati cusaturile abundente, optati pentru incaltaminte din materiale de calitate

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: